Reality Check, cu Doctor Catalin Copaescu

Doctor Catalin Copaescu, Expert in chirurgia bariatrica

Inainte de toate, trebuie sa existam. Inainte de a fi bogati sau de a avea alte bucurii perene, trebuie sa existam si sa fim sanatosi. Cred ca trebuie sa privim cu optimism.

25.01.2021

Reality Check, cu Doctor Mirela Susan

Doctor Mirela Susan, Medic dermatolog

Nu este prima pandemie prin care trece omenirea, cu siguranta nu va fi nici ultima, de aceea trebuie sa ramanem pozitivi, sa intelegem ca aceasta perioada se va termina.

28.12.2020

Reality Check, cu Doctor Mircea Ghergie

Doctor Mircea Ghergie, Medic primar ortodontie si ortopedie dento-faciala

Mi-e greu sa vorbesc intr-un singur cuvant despre ultimele 6 luni. Au fost, mai degraba provocatoare, interesante si complicate, in acelasi timp.

Mergem inainte, increzatori ca vom trece peste aceasta perioada.

16.12.2020

Reality Check, cu Doctor Dan Eniu

Doctor Dan Eniu, Medic primar chirurgie oncologica

Am pierdut pe o parte, am castigat pe alta parte si per global, cred ca a fost bine. Eu, in general, sunt optimist si incerc sa vad partea buna in toate lucrurile si cred ca acest avertisment pe care ni l-a dat pandemia, daca am reusit sa-l intelegem, a fost util.

15.10.2020

Reality Check, cu Doctor Alexandra Oncescu

Doctor Alexandra Oncescu, Medic specialist protetica dentara

Nu cred ca exista un medic care a depus juramantul lui Hipocrate, care sa nu prioritizeze viata pacientului. Este adevarat ca, cu totii suntem oameni, obosim, suntem stresati, avem familii, incercam sa ne gandim – poate - si la noi, dar nu cred ca exista un medic care sa nu acorde atentie sau sa nu isi desfasoare activitatea corect fata de pacientii lui.

15.10.2020

Reality Check, cu Doctor Bogdan Mocanu

Doctor Bogdan Mocanu, Medic primar ORL

Trebuie sa ne linistim putin temerile si sa mergem inainte, pentru ca trecem si pe langa partile frumoase din viata. Nu putem sa distrugem o economie, din cauza acestei frici, nu putem sa distrugem relatiile sociale pe care le avem, sa nu ne mai intalnim, sa nu ne mai imbratisam, deloc, cu nimeni, de aici incolo, toata viata. Nu se poate asa ceva, e o utopie.

15.10.2020

Divizia pentru medici