DIVIZIA PENTRU MEDICI

Sa fii medic in Romania... poate fi uneori o provocare! Dar noua ne plac provocarile! Le dam curs, le urmam si ne luptam sa le transformam in lucruri normale, zi de zi. In fapte care pot schimba chiar vieti, atunci cand vine vorba despre medicina.

Tocmai din acest motiv am ales sa sustinem pasiunea, munca facuta cu drag, atentie si respect pentru profesia de medic. (Facem asta) De mai bine de 12 ani, prin intermediul Diviziei pentru Medici.

Si tot de atata timp ascultam, intelegem si crestem afaceri romanesti pentru a facilita intalnirea dintre antreprenoriat si medicina in asa fel incat rezultatul sa aduca cu adevarat o schimbare in sistemului de sanatate national.

Si nu ne oprim aici. Pentru ca la randul lor specialisti, medici si antreprenori dedicati si-au luat inima in dinti si s-au transformat in adevarati constructori ai sanatatii.

Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant! Prietenii nostri de la spitalul Onco Card sunt pregatiti sa iti arate cum si in tara noastra poate exista un concept inovator de medicina integrativa si oameni care pun suflet in tot ceea ce realizeaza. #sepoate

Povesti de succes